A Bao A Qu – Cinema en curs

20 anys compartint el cinema

Sunday 29/09

Sunday 29/09

Sunday 29/09

·

·

·

16:00h

16:00h

16:00h

Des de ja fa 20 anys, A Bao A Qu, a través dels seus programes 'Cinema en curs', 'Moving Cinema' i 'Joves Programadors' ha obert espais de coneixença, connexió i vincle entre cineastes i joves i ha creat una comunitat única de persones que estimen i comparteixen el cinema.

Ho celebrem, justament, amb un espai de trobada i conversa entre membres d'aquesta comunitat: joves que n'han format part com a alumnes i ara es dediquen al cinema i/o a la transmissió, d’altres que s’encaminen a dedicar-s’hi, i cineastes transmissors de la seva estima pel cinema.

A Bao A Qu és una associació cultural sense ànim de lucre fundada el 2004 específicament dedica a projectes que vinculen creació, cultura i educació. A més de 'Cinema en curs', 'Moving Cinema' i 'Joves Programadors', l'entitat desenvolupa, entre d'altres, 'Fotografia en curs', ‘Inside Cinema’ i 'Artistes En Residència als instituts' (programa de l’Ajuntament de Barcelona). Ha obtingut reconeixements com el Premi Ciutat de Barcelona 2015 en Arts Visuals o el Premi Pepón Coromina de l'Acadèmia del Cinema català 2021.

Library · Fundació Joan Miró

Library · Fundació Joan Miró

Library · Fundació Joan Miró

Participate in the space Meritxell Colell Aparicio, Jaume Claret Muxart, Alba Cros, Tomàs Malavía, Dani Molina, Jairo Montes, Ariadna Morey, Glòria Puertas, Júlia Ruiz Quintana, Palmira Sabaté, and Gerard Simó.

· Reserve your ticket · Subscriptions ·