Good News (1990)

Primer llargmetratge d'Ulrich Seidl

24/09

24/09

24/09

·

·

·

21:15h

21:15h

21:15h

Una pel·lícula sobre esclaus i capatassos moderns, sobre petits animals, petits apartaments, persones petites i petites històries. Sobre la bogeria inscrita en la normalitat a Àustria. Un retrat sobre els venedors de periòdics amb els seus uniformes grocs i vermells: joves de l'Índia i Egipte, el Pakistan i Turquia, musulmans del tercer món que venen periòdics als carrers de Viena. D'un costat, el món dels venedors de periòdics; de l'altre, el món dels lectors de periòdics en els seus salons austríacs.

Good News és el primer llargmetratge d'Ulrich Seidl, que finalment va poder realitzar set anys després d'abandonar l'Acadèmia de Cinema de Viena. La projecció d'un primer muntatge de la pel·lícula va generar una forta controvèrsia i mai s'hauria pogut completar sense l'ajuda de Werner Herzog. Amb tan sols una còpia, projectada en una única sala, la pel·lícula va aconseguir atreure a 20.000 espectadors. Werner Herzog encara la inclou entre els seus deu documentals favorits.

Cinema Zumzeig

Cinema Zumzeig

Cinema Zumzeig

Sessió especial de Satèl·lit u22 programada en motiu de la presència del cineasta Ulrich Seidl el diumenge 29/09 al Festival u22.

· Reserva la teva entrada · Abonaments del festival ·